Gebouw voor gemengd gebruik te koop € 899.000

Grote Baan 115 9310 Herdersem 228 m²

Beschrijving

Op deze site in Herdersem was voormalig een melkfabriek gevestigd. De verkoop omvat het woonhuis, de achterliggende terreinen en de fabriekspanden, op een totale oppervlakte van 77are 41ca.

Het woonhuis omvat een leefruimte met zit- en eethoek, voorzien van massieve parket en een sierschouw. Aansluitend is er een geïnstalleerde keuken, apart gastentoilet en bureelruimte. Er is ook een kelder aanwezig.

Via de traphal bereikt met op de overloop/1e verdieping een eerste slaapkamer met ensuite badkamer (dubbele wastafel, toilet, aparte douche, ligbad). Achter de badkamer bevindt zich een ruimte die kan ingericht worden als dressing (nu wasplaats). Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers. De derde verdieping is zolderruimte (met houten roostering), nu gebruikt als bergruimte. Het dak is nog niet geïsoleerd. Centrale verwarming op aardgas; nog enkel glas aanwezig.

Achter de woning staan de voormalige fabrieksgebouwen (+- 760m2 grondoppervlakte). Deze zijn onderverdeeld in enkele ruimtes op gelijkvloers en verdieping en worden momenteel gedeeltelijk verhuurd. Er is geen verwarming of isolatie aanwezig. Achteraan het terrein bevindt zich nog een afzonderlijke loods (+- 500m2) die momenteel verhuurd wordt. Huuropbrengst via geplaatste installatie en zendantennes van Proximus op het gebouw. De Grote Baan wordt momenteel heraangelegd (asfalt, fietspad, ...). Einde der werken is voorzien eind 2019.

Contacteer Verrassend Vastgoed voor meer informatie over dit uitzonderlijke pand!

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Verhoeven Maarten E: info@verrassendvastgoed.be