Huis te koop € 449.000

Pijpenbeek 31A 9320 Nieuwerkerken 5 1 520 m² 333 m² 679 m² 1

Beschrijving

Gelegen in een rustige straat te Nieuwerkerken met goede aansluiting op de E40 treffen we deze ruime en goed onderhouden woning voorzien van een grote garage met veel opslagruimte. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, keuken, woonkamer, veranda, toilet, opbergruimte, garage (opslagplaats) met toegang via een grote poort langs de voor- en achterzijde en daarnaast een aparte polyvalente ruimte die men kan aanwenden als bureau, extra opslagplaats, ontvangstruimte, toonzaal...

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, badkamer, vijf ruime slaapkamers waarvan één met private badkamer, toilet en een onafgewerkte ruimte waarvan men nog een extra kamer kan maken. De woning beschikt over een zolderruimte van maar liefst 200m² waarvan de zoldervloer werd voorzien van isolatie. 

Via de veranda heeft men toegang tot de 333m² zuid gerichte tuin voorzien van verschillende terrassen en kleine vijver. De woning is langs de buitenzijde overal voorzien van dubbele beglazing en op het zadeldak liggen er 22 zonnepanelen, goed voor een productie van 3.740 Wattpiek. Deze woning is ideaal voor een zelfstandige of een gezin dat opzoek is naar een ruime woning.

Mis deze unieke kans niet en contacteer ons kantoor voor meer informatie of een bezoek!

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Cocqueriaux Gianni E: gianni@verrassendvastgoed.be T: 0477769643