053 42 30 01 aalst@verrassendvastgoed.be

Verrassend vastgoed

Residentie Better Living
Aalst
Vanaf € 399.000
  • Slaapkamer: 3
  • Oppervlakte: 142-143m²
AALST - Residentie BETTER LIVING bestaat uit 3 wooneenheden – gelegen in een heel rustige straat op 10’ wandelafstand van de Grote Markt of het natuurgebied “Osbroek”.

De naam Better Living staat voor minder stress en veel meer levenskwaliteit door een appartement dat speciaal is ontworpen met veel aandacht voor PRIVACY en “GOED GEVOEL”. Deze twee sleutelbegrippen worden bewerkstelligd door een keuze van zeer kwalitatieve materialen en het feit dat er slechts EEN APPARTEMENT PER VERDIEPING is.

De appartementen op het eerste en tweede verdiep ( 143 m² )bestaan uit een inkomhal, DRIE SLAAPKAMERS, een badkamer, apart toilet, een open leefruimte met eethoek en moderne keuken, berging en een terras voor en achteraan. Tevens is er een HEEL RUIME ROLSTOELTOEGANGKELIJKE LIFT aanwezig. Er is ook een gedeelde fietsenstalling en tevens een optie tot aankoop van een carport met oplaadpunt.

Heel belangrijk is de zeer hoge kwalitatieve afwerking van de panden en het zeer LAGE ENERGIEVERBRUIK : 8 ZONNEPANELEN, zonwerend en driedubbel glas, C+-systeem, vloerverwarming... zorgen er voor dat een superlaag E-peil van minder dan 20 wordt gehaald.
E-PEIL - 20 betekent een KOSTENBESPARING op uw energiefactuur van minstens 50 % t.o.v. het huidige gemiddelde appartement in de markt en tevens het niet moeten betalen van registratiekosten op uw eigendom voor 5 jaar.
Kortom: vele duizenden euro’s besparing/terugverdieneffect per jaar!

Verkoop onder gesplitst stelsel registratie/btw.
Wenst u meer informatie of het project? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: Contacteer ons

Overzicht project

Eerste verdieping
Type Referentie Slpk. Opp. Tuin Terras Prijs
Appartement VK044-2021 3 143 m² 32,1 m² € 399.000
Tweede verdieping
Type Referentie Slpk. Opp. Tuin Terras Prijs
Appartement vkxx-2020-BL 3 142 m² 30,0 m² € 437.025

Downloads

Vraag meer informatie aan

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon