053 42 30 01 info@verrassendvastgoed.be

Verrassend vastgoed

Bent u op zoek naar een woning die te huur staat?

Bent u op zoek naar een huis of appartement dat te huur staat? Of heeft u het huis van uw dromen in ons aanbod gevonden en wil u meer informatie? Neem dan contact op met ons vastgoedkantoor te Aalst. Wij maken graag een afspraak met u om de huurwoning samen met u te bezichtigen. Bovendien staan wij altijd ter beschikking als u specifieke vragen heeft omtrent bv. de huurvoorwaarden van een bepaald huis of appartement dat bij ons te huur staat. Daarnaast kan u altijd langskomen in ons moderne kantoor aan de Leo de Béthunelaan. Wij bekijken graag uw wensen en voorkeuren om samen met u het huis te vinden dat bij u past.

Het huis of appartement van uw dromen niet gevonden?

Verrassend Vastgoed vindt uw woning verrassend vlot. Als ervaren vastgoedmakelaar uit de regio Aalst spot ons team snel de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Klik daarom verder en laat uw gegevens en wensen bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen brengen als een huis zich aanbiedt. Zo mist u geen enkele kans op het vinden van uw droomhuis!

U bent eigenaar en wenst uw woning te verkopen?

Als u het huis of appartement van uw dromen gevonden heeft, kan het zijn dat u de woning waar u nu woont wil verkopen. Bij de verkoop van een woning begeleiden onze medewerkers u graag van A tot Z. Onze erkende makelaars staan garant voor een vlotte service en zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. We houden daarbij rekening met uw wensen en zorgen voor een correcte en discrete afhandeling. Meer weten? Klik snel verder voor meer informatie.

Overzicht van woningen die te huur staan

Tot slot vindt u op onze 'Te Huur'-pagina een actueel overzicht van alle huizen, appartementen, etc. die bij ons in de verhuur staan. Kijk snel verder, want wie weet vindt u vandaag wel het huis van uw dromen!

Bekijk ons actueel aanbod te huur