053 42 30 01 info@verrassendvastgoed.be

Verrassend vastgoed

Verkopen doet u in alle vertrouwen


te koopBent u in het bezit van een woning of appartement in Aalst of omgeving en bent u van plan om deze te verkopen? Laat u dan informeren en bijstaan door Verrassend Vastgoed. Uw huis verkopen doet u immers niet over één nacht ijs. Daarom begeleiden wij de verkoop van uw huis van A tot Z. Tijdens het traject houden wij u steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen zodat u op beide oren kan slapen.


Bij het verkopen van uw huis wil u niet voor verrassingen komen te staan. Bovendien komt er bij de verkoop ook een hele administratie kijken. Als makelaarskantoor verzamelen we meteen de nodige informatie die uw verkoopsdossier compleet maakt (o.a. stedenbouwkundige inlichtingen, keuringsattesten, bodemattest, EPC …). Dat is nog niet alles, want uw vaste contactpersoon begeleidt u tijdens de verkoop van uw huis via een helder stappenplan.

Stap voor stap uw huis verkopen

STAP 1 │ Afspraak bij u thuis
Als eerste stap maken we samen met u een afspraak bij u thuis. Hierbij wordt uw woning in kaart gebracht. Letterlijk! Met afmetingsplannen en professionele foto's brengen we uw huis in beeld. We zetten de troeven van uw pand in de verf en vullen dit aan met de nodige publicitaire informatie. Tegelijk wordt door een gedetailleerd schattingsverslag de waarde bepaald van uw huis.

STAP 2 │ Adverteren
Alle informatie die we hebben verzameld verwerken we in de publiciteit en op de informatiefiche die kandidaat-kopers mee krijgen tijdens een plaatsbezoek of een bezoek aan ons kantoor in Aalst. Via onze uitgebreide klantendatabase en sociale media zoals Facebook/Instagram en advertenties via bijv. Google spreken wij daarnaast een specifieke doelgroep aan. Daardoor is de kans groter dat uw eigendom snel wordt verkocht.

STAP 3 │ Onderhandelingen met potentiële koper
Op het moment dat een bod wordt uitgebracht op uw woning gaan wij samen met u kijken of dit bod aanvaardbaar is. We ondernemen geen actie zonder uw akkoord! Is het bod na eventuele onderhandelingen naar uw tevredenheid? Dan zorgen wij voor het opstellen van het compromis en een afspraak bij de door u gekozen notaris.

STAP 4 │ Overhandigen van de sleutels
Dat is nog niet alles! Na ondertekening van de akte bij de notaris zorgen wij voor een vlekkeloze overdracht van de sleutels en overige zaken. Denk hierbij aan het opnemen van de meterstanden etc. Zo kan u zich in alle rust en zonder kopzorgen toeleggen op verhuizen.

Meer informatie

Uw huis verkopen in regio Aalst of de waarde ervan laten bepalen door een vrijblijvende schatting? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via telefoonnummer 053 / 42 30 01.

Contacteer ons

Een appartement of huis kopen of huren in Aalst en omstreken? Verrassend Vastgoed vindt uw droomwoning verrassend vlot. Als ervaren vastgoedmakelaar uit de regio Aalst spot ons team snel de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Wilt u verkopen of verhuren? Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt bent u zeker van de beste prijs voor uw vastgoed.

Recent verkochte panden