053 42 30 01 info@verrassendvastgoed.be

Verrassend vastgoed

De waarde van een juist en volledig dossier

De hedendaagse koper verwacht correct en volledig geïnformeerd te worden vooraleer hij/zij overgaat tot een aankoop. Terecht! De aankoop van een pand heeft vaak een behoorlijke impact, waar vaak goed over nagedacht wordt. Toch kan een verkoop soms een echte coup de foudre zijn, en dan moet je verkoopsdossier natuurlijk snel compleet zijn. 

Van bij de start van de te koop stelling verzamelen we meteen de stukken die nodig zijn in een verkoopsdossier, denken we maar aan kadastraal uittreksel, bodemattest, attest keuring elektrische installaties, energieprestatiecertificaat, stedenbouwkundige uittreksels, vergunningen ... Een waterdicht verkoopsdossier betekent een verkoop zonder zorgen.

Vinger aan de pols

wetgevingNaast kennis van de de vertrouwde dossierstukken, is het van belang om steeds de vinger aan de pols te hebben van de huidige regelgeving. Het steeds groeiende belang van het energieprestatiecertificaat (EPC) in deze tijden van klimaatbewustzijn, de nieuwe verplichtingen i.v.m. het plaatsen van rookmelders, ...

Via continue opleidingen blijven onze medewerkers op de hoogte van de geldende wetgeving. We kunnen u dan ook met raad en daad bijstaan en zien vaak de trends nog voor er iets op papier wijzigt. Op die manier koopt u aan met een duidelijke blik op de toekomst.

Contacteer ons

Een appartement of huis kopen of huren in Aalst en omstreken? Verrassend Vastgoed vindt uw droomwoning verrassend vlot. Als ervaren vastgoedmakelaar uit de regio Aalst spot ons team snel de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Wilt u verkopen of verhuren? Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt bent u zeker van de beste prijs voor uw vastgoed.

Recent verkochte panden