053 42 30 01 info@verrassendvastgoed.be

Verrassend vastgoed

Haal het beste uit de bezoeken

Tijdens een bezoekmoment tonen we uw woning liefst in de beste omstandigheden aan geïnteresseerde kopers. In samenspraak met u bekijkt ons team hoe de presentatie van uw pand kan gebeuren.

Met enkele eenvoudige tips presenteer je je pand in topvorm. Zorg voor een gevoel van ruimtelijkheid (voldoende lichtinval), berg losse spullen op in manden of kasten en hou eventuele huisdieren een tijdje op afstand. Laat mooie accessoires zoals parfumflesjes staan, en zorg voor bv. wat vers fruit of bloeiende planten.

Interesse in meer tips? We bezorgen je graag een handige checklist om de presentatie van de woning zodanig te voorbereiden dat we er samen een succes van maken.  

Liever zelf niet aanwezig tijdens een bezoekmoment? Dat is perfect mogelijk. Onze makelaars nemen dan alles uit handen en organiseren het bezoek in samenspraak met u.


bezoekmoment

Contacteer ons

Een appartement of huis kopen of huren in Aalst en omstreken? Verrassend Vastgoed vindt uw droomwoning verrassend vlot. Als ervaren vastgoedmakelaar uit de regio Aalst spot ons team snel de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Wilt u verkopen of verhuren? Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt bent u zeker van de beste prijs voor uw vastgoed.

Recent verkochte panden