053 42 30 01 info@verrassendvastgoed.be

Verrassend vastgoed

Een schatting van uw huis op maat

Als u van plan bent om uw huis te verkopen, dan is het goed om een schatting van de waarde van uw woning te maken. Kennis van de juiste prijs is immers een cruciaal element in de verkoop. Ook bij een scheiding of overlijden kan het van belang zijn om de waarde van een pand te laten bepalen.

Daarom kan u bij ons terecht voor een vrijblijvende schatting van uw huis in de regio van Aalst. Al onze erkende makelaars zijn opgeleid in het schatten van vastgoed. Aan de hand van verschillende factoren stellen wij een professioneel schattingsverslag op dat we samen met u bespreken.

Waar letten wij op bij de schatting van uw woning?

Bij het bepalen van de waarde van een woning letten wij op een aantal elementen die van belang zijn voor de schatting, te weten:
  • De ligging: in het centrum van Aalst of daarbuiten
  • De soort woning: appartement, rijwoning, halfopen bebouwing of open bebouwing
  • De totale oppervlakte
  • Het aantal (afgewerkte) kamers: leefruimtes, afzonderlijke keukens, bad- en douchekamers, slaapkamers, veranda, …
  • De ouderdom en staat van het huis
  • De graad van afwerking: standaardmaterialen of meer luxueuze afwerking

Wij zijn daarnaast thuis in de (lokale) markt van Aalst en omgeving en combineren onze bevindingen met de marktconforme prijzen. Uiteraard worden ook eventuele rechten en/of plichten die op het stuk grond rusten (denk aan recht van voorkoop etc.) in kaart gebracht.

Aan de hand van al deze bevindingen stellen wij een professioneel schattingsverslag voor u samen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Indien u wil en daarvoor kiest helpen we u daarna graag verder met de verkoop van uw woning.

Meer informatie

Om een woning correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Een bezoek ter plaatse is dan ook wenselijk. Graag maken we samen met u een afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand contactformulier of via telefoonnummer 053 / 42 30 01.

Contacteer ons

Een appartement of huis kopen of huren in Aalst en omstreken? Verrassend Vastgoed vindt uw droomwoning verrassend vlot. Als ervaren vastgoedmakelaar uit de regio Aalst spot ons team snel de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Wilt u verkopen of verhuren? Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt bent u zeker van de beste prijs voor uw vastgoed.

Recent verkochte panden