053 42 30 01 info@verrassendvastgoed.be

Verrassend vastgoed

Investeren in vastgoed

Waarom investeren in vastgoed bij Verrassend Vastgoed te Aalst?

Investeren in vastgoed kan op twee manieren. U kan een huis of appartement kopen en deze verhuren en zo genieten van huurinkomsten en een meerwaarde op langere termijn. Daarnaast kan u kiezen om een woning te kopen en deze zelf te gaan bewonen en u zo alleen te richten op de meerwaarde van het huis op langere termijn.

Welke vorm u ook kiest, een investering dient een bepaald rendement op te leveren. Aan de hand van een aantal criteria selecteren wij geschikte beleggingsobjecten, zoals:
  • Waar is het object gelegen
  • Wat zijn de toekomstplannen van het gebied rondom het vastgoed
  • Is het pand geschikt voor verhuur
  • ...
Aan de hand van deze gegevens en uw investeringsmogelijkheden kijken we samen met u wat het nettorendement voor u kan zijn van deze investering. Wij zijn daarin zeer nauwkeurig en kunnen met trots zeggen dat tot op heden al onze geselecteerde en verkochte woningen rendement hebben opgeleverd.

Meer informatie?

Op onze aanbodpagina vindt u een overzicht van alle panden die wij hebben geselecteerd als goed investeringsobject. Wil u graag meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie? Kom dan langs in ons kantoor in Aalst. Samen met u kijken we naar een geschikte woning voor uw investering. Hierbij berekenen we ook wat dit voor u kan opleveren. Aarzel daarom niet en neem contact met ons op, we maken graag een afspraak met u.

Ontdek ons actueel aanbod investeringsvastgoed