053 42 30 01 info@verrassendvastgoed.be

Verrassend vastgoed

Nieuwbouwhuis of -appartement kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis of -appartement? Of heeft u uw ogen laten vallen op de nieuwbouwwoning van uw dromen en heeft u interesse in meer informatie? Neem dan contact op met ons vastgoedkantoor te Aalst. Wij maken graag een afspraak met u om alle mogelijkheden van het nieuwbouwproject met u door te nemen. Bovendien tonen wij u alle beschikbare opties op het gebied van indeling en afbouw. Verder laten we u graag ter plaatse de werf zien zodat u een beter beeld heeft van het in aanbouw zijnde huis of appartement.

Het nieuwbouwhuis of -appartement van uw dromen niet gevonden?

Verrassend Vastgoed vindt uw nieuwbouwwoning verrassend vlot. Als ervaren vastgoedmakelaar uit de regio Aalst spot ons team snel de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Klik daarom verder en laat uw gegevens en wensen bij ons achter zodat wij u op de hoogte kunnen brengen als een huis zich aanbiedt. Zo mist u geen enkele kans op het vinden van uw droomhuis!

U bent eigenaar en wenst uw woning te verkopen?

Als u het huis of appartement van uw dromen gevonden heeft kan het zijn dat u de woning waar u nu woont wil verkopen. Bij de verkoop van een woning begeleiden onze medewerkers u graag van A tot Z. Onze erkende makelaars staan garant voor een vlotte service en zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. We houden daarbij rekening met uw wensen en zorgen voor een correcte en discrete afhandeling. Meer weten? Klik snel verder voor meer informatie.

Overzicht van woningen die te koop staan

Tot slot vindt u op onze aanbodpagina een actueel overzicht van alle nieuwbouwhuizen, -appartementen, etc. die bij ons te koop staan. Kijk snel verder, want wie weet vindt u vandaag wel het huis van uw dromen!

Bekijk ons actueel nieuwbouwaanbod